Son Yılların Popüler İthal Havuz Ürünleri

12-06-2019 00:20
Son Yılların Popüler İthal Havuz Ürünleri

Bobin Sargı Kum Filtreleri

 

İlk olarak size firmamızın ürünlerini tedarik ettiği EMAUX firmasının yıllardır rüştünü ispatlamış olduğu bobin sargı filtrelerinden bahsedeceğim.

Havuz suyunun fizikselarıtması için kullanılanfiltrelerden birisidir. Yapısı itibariylebüyük oranda basıncamukavemetli kum filtreleridir. Bobin sargı Kumfiltreleri; hemen hemen hertip havuza uygun, farklıkapasitelerde kolayca boyutlandırılabilen, dayanıklı veeskimeyen kapalı filtrelerdir. Bobin sargı cam elyaf takviyeli hazne UV’yedayanıklı yüzey tesviyesi ( pürüzlülüğü ) ile uzun süreli güneşışığı altında bile yıllarcagüvenilir bir şekilde çalışabilir.Şeffaf kapağı ,kum yatağının kolayca gözlenebilmesini sağlar ( S 500 mm ila S 650 mm arası ) Maximum çalışma basıncı2,5 bar maximum test basıncı4,5 bar dır.

Bobin Sargı Filtre Gövdesini Oluşturan Katmanlar

1. Filtrasyon medyası ile temas eden pürüzsüz iç yüzey (veya ozonlu sisteme karşı kimyasal ile kaplama uygulaması)

2. %65 yüksek reçine oranlı GRP tabaka

3. %45 düşük reçineli ve fiberli GRP tabaka

4. %65 yüksek reçine oranlı GRP tabaka

5. %70 yüksek fiber içerikli enine sarılmış GRP tabaka

6. %70 yüksek fiber içerikli boyuna sarılmış GRP tabaka

7. %70 yüksek fiber içerikli enine sarılmış GRP tabaka

8. UV koruyucu transparan tabaka GRP: Fiberglas ve reçine karışımı

Bu katlardan oluşan bobin sargı filtreler firmamızın her an stoklarında olup en çok rağbet gören ürünlerimizden biridir.

SPP Kombo Sistem

İkinci olarak SPP KOMBO SİSTEM ürünü yüzmehavuzu, süs havuzu,jakuzi, çocuk havuzu vemobil süpürgeler için dizayn edilmiş olup; UVkatkılı polietilen filtre tankı, üstten 4yollu vanası ve sirkülasyonpompası ile kristalhavuz suyu berraklığınıgörmenizi sağlamaktadır. Ayrıca bucihaz mobil olaraktekerlekli araç üzerindemonte edilerek büyük süs havuzlarında ve olimpik havuzlarda süpürgeyapmak için kullanılabilir.

Jet Stream

Son olarak sizlere 2016 yılı Genel Kataloğumuzda Olan ‘’ Jet Stream ‘’ Karşı akıntı sistemi adı ile anılan cihazı tanıtacağım .Bu ürün tüm havuz tiplerinde kullanılabilir olup sağlık için tercih edilen bir üründür. Özellikle son zamanlarda müstakil evlerin ya da sitelerin bahçelerini süsleyen havuzlar artık evin içine girdi. Çoğu zaman boyu 4-5 metreyi geçmeyen bu havuzlarda yüzmenin mümkün olmayacağını düşünebilirsiniz ama durum hiç de öyle değil. Bu küçücük havuzlarda insanlar, aynı yönde dakikalarca yüzebiliyorlar. Bunun için gereken tek şey havuzda "Jet stream" cihazının olması... Havuzda adeta nehir gibi akıntı yaratmaya yarayan bu cihaz sayesinde 3 metrelik bir havuzda bile uzun uzun yüzülebiliyor. Tıpkı koşu bandında olduğu gibi, akıntıya karşı yüzüyorsunuz ama olduğunuz yerde duruyorsunuz. Yüzücülerin antrenman yapması için geliştirilen bu sistemi, yaklaşık 10 yıldır Avrupalılar evlerindeki havuzlarda kullanıyorlar. Yurtdışında çok yaygın olan bu havuzların Türkiye'ye girmesi de fazla gecikmedi. Son iki yıldır, evlerinin içine jet stream'li havuz yaptıranların sayısında büyük artış gözleniyor. Evlerinde yeterince yeri olmayanlar bile bu trende ayak uydurmak için 10 metrekarelik de olsa jet stream'li bir havuz yaptırıp sabah akşam yüzüyor.
Bu havuzların bizde bu kadar çok ilgi görmesinin en önemli sebebi, spor salonu gibi kullanılması. Birçok kişi, fazla kilolarından kurtulmak ve fit bir görünüme sahip olmak için bu havuzları kullanıyor. Yüzmek her kası çalıştıran bir spor olduğu için, spor salonuna gitmek yerine evlerinde sabah akşam yüzüyorlar.Lüks sitelerdeki villalar’ın birçoğunun içinde havuz var. Yeni yapılanlar ise zaten havuzlu yapılmaya başladı. Ev içinde havuz trendi her geçen gün artıyor Jet stream, akıntı yaratan bir cihaz. İsterseniz havuzunuzu yaptırırken içine monte ettiriyorsunuz, isterseniz var olan havuzunuza dışarıdan takabiliyorsunuz.

 

Sonuç olarak, firmamız her geçen yıl ürün gamına innovasyon ile ürünler katıp hem sağlık açısından önemli hemde teknoloji olarak güncelliği sağlıyor bu ürünler siz değerli havuzculara müşterilerinize ulaştırabilmeniz için hali hazırda stoklarımızda bulunduruyor ve sunuyoruz.Mevcut yaz sezonunu kapatırken yeni sezon hazırlıkları ve beklentilerimizin ulaşılabilir olması dileği ile hoşçakalın.

 

Saygılarımla

Cem Erduran

Satış ve pazarlamadan sorumlu

Genel müdür yardımcısı

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.