EVİNİZE ARABANIZA, ve GİYİMİNİZE VERDİĞİNİZ ÖNEMİ HAVUZUNUZA da VERİYOR MUSUNUZ?

25-03-2021 15:38
EVİNİZE ARABANIZA, ve GİYİMİNİZE VERDİĞİNİZ ÖNEMİ HAVUZUNUZA da VERİYOR MUSUNUZ?

EVİNİZE, ARABANIZA ve GİYİMİNİZE VERDİĞİNİZ ÖNEMİ HAVUZUNUZA da VERİYOR MUSUNUZ?

    Tüketim çılgınlığı her alanda etkisini gösteriyor. Özellikle daha yüksek standartlarda olma duygusu insanları "kaliteli" algısıyla daha lüks arabalar almaya, daha marka giysiler giymeye itiyor. Evimize, aracımıza, giyimimize devamlı para harcıyor fakat iş havuzumuza geldiğinde çoğu zaman kaliteden ziyade ucuz olmasını baz alıyoruz. Peki, bu yüksek standartlı hayatımızda sağlığımız kaçıncı sırada? 
   Taleplerin farklı olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Havuz kullanım alanlarında nitekim "ucuz ürün mü yoksa kaliteli ürün mü tercih edersiniz” diye sorulduğunda çoğu kullanıcıdan "ucuz ürün” cevabını alıyoruz. Konut ve sitelerde her şey çok güzel ancak havuza çok masraf yapılmak istenmiyor. Bu da sağlığımızı ikinci plana atmak anlamına geliyor. 
     "En kirli deniz en temiz havuzdan daha iyidir." diye bir söz vardır. Bu algıyı yıkmak için havuzumuzun bakımını hakkıyla yapmalı, kaliteli havuz kimyasalları kullanılmalıyız. Yetkili kuruluşların ve yöneticilerin de denetimleri yapıp havuz kimyasalı önemi konusunda bilincin artmasını sağlamaları gerekmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.