ÇOK DEĞİL YETERİ KADAR KİMYASAL

12-06-2019 00:43
ÇOK DEĞİL YETERİ KADAR KİMYASAL

Bu sebeple suyu kimyasal dengede tutmak oldukça zordur.

Eğlence dünyasının en önde gelen dalıdır Yüzme Havuzları. Olay insan sağlığı olunca da havuz suyunun kimyasal dengesi oldukça önemlidir. Bu denge hem su da oluşacak mikroplara karşı sterilizasyon hem de berraklık açısından önemlidir. Bu dengeyi sağlayabilmek adına havuza günlük ve haftalık olarak kimyasal ilave edilmelidir. Çevresel ve iklimsel şartlara göre bazen günde birkaç defa kimyasal kullanılabilinir. Ayrıca yaşanan sorunlara göre sorunun çözümü adına geçici süreliğine kimyasal kullanılır. Havuzdaki sorun ve eksikliklere göre havuza kimyasal atılmalıdır, üretici bir firma olarak, biz Superkim Kimya ekibi havuz suyu temizliğinde gerekli ve yeteri kadar kimyasal kullanılmasını fazla kimyasalın hem çevreye hem de insan sağlığına zararları konusunda çok dikkatli olunması gerektiğini tüm müşterilerimiz ile paylaşıyoruz.

Superkim Kimya uzman ekibi ve geniş ürün yelpazesi ile havuza dair her türlü ihtiyaca/soruna cevap verebilecek durumdadır. Kalitesinden ödün vermeyen Superkim Kimya, aynı titizliği kimyasal üretimi, depolama ve nakliyesinde de göstermektedir. Gelen ham maddeler için ayrı, üretilen kimyasallar için ayrı kalite değerleri bulunmaktadır. Ve bu değerler insan sağlığındaki optimum değerler olmasının yanı sıra kullanımda en ekonomik sonuçları verecek konumdadır.

HAVUZDA KULLANILMASI TERAFIMIZCA GEREKLİ GÖRÜLEN KİMYASALLAR

1.Havuz suyu dezenfektesi için: GTX GOLDENPOOL CHLOR 56/90, SPP SUPERPOOL CHLOR 56/90, SPP SUPERPOOL TABLET CHLOR,

2.pH seviyesini ayalarmak için:

pH seviyesi yüksek ise; GTX GOLDENPOOL MINUS, SPP SUPERPOOL SUPERMINUS, SPP SUPERPOOL SUPERMINUS LQ

pH seviyesi düşük ise; GTX GOLDENPOOL PLUS, SPP SUPERPOOL PLUS

3.Yosunla mücadele için: GTX GOLDENPOOL ALGAECIDE, SPP SUPERPOOL SUPERALGAECIDE

4.Askıda katı maddeleri çöktürmek için: GTX GOLDENPOOL FLOC, SPP SUPERPOOL SUPERFLOC

5.Parlaklığı arttırmak için: GTX GOLDENPOOL CLEANSE, SPP SUPERPOOL SUPERCLEANSE

6.Sudaki demir elementi var ise: GTX GOLDENPOOL ANTI, SPP SUPERPOOL SUPERANTI

7.Havuz kapatılıp bir sonraki sezona kadarki bekleme süresinde su kimyasının bozulmaması için kışlık bakım kimyasalı: GTX GOLDENPOOL WINTER, SPP SUPERPOOL SUPERWINTER.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.